Onze zorgprofessionals staan 24/7 voor u klaar.

Goede zorg in eigen huis met Thuiszorg PureCare !

Zij gingen u voor...

Mevrouw
Lisa van Zanten

"Iedere ochtend een vrolijk gezicht, goede zorg en een gezellige babbel. Ik ben blij dat mijn dochter een jaar geleden voor jullie gekozen heeft "

De heer
Ron Winter

"De zorg voor mij persoonlijk is goed geregeld bij Pure Care. Iets extra's is nooit een probleem en tijd voor koffie is er gelukkig ook altijd."

Echtpaar
van Wijngaarden

"Ze hebben ons heel prettig begeleid in de aanvraag van het PGB, want dat is best ingewikkeld soms. En door zorg in eigen huis, kunnen we samen blijven."

Professionele zorg ook buiten huis bij Thuiszorg Pure Care

Zorg bij Thuiszorg Pure Care gaat verder, letterlijk een stapje verder. Heeft u naast hulp in huis ook behoefte aan activiteiten buitenshuis, dan gaan we graag met u mee. Of het nu gaat om een wandelingetje, een bezoek aan de arts of gewoon een kopje koffie... Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de pagina thuiszorg of neem contact op.

>

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil zorg in eigen huis!

Bij Thuiszorg PureCare staat uw zorgvraag centraal. Welke wensen en verwachtingen heeft u? Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak met onze zorgcoördinator.

Kom bij ons werken! 

U verstaat het zorgvak als geen ander en voelt de behoeften van cliënten feilloos aan. Wilt u werken in de zorg? Bekijk onze vacatures.

Veelgestelde vragen!

Wij proberen alle informatie zo duidelijk mogelijk te geven, toch kan het zijn dat u nog vragen heeft. Op de pagina FAQ vindt u de meest gestelde vragen.

>
>
>