FAQ

V: Hoe vraag ik persoonlijke zorg aan?
A: Persoonlijke verpleging en verzorging (wijkverpleging) vallen onder de Zorg Verzekerings Wet (ZVW)
AWBZ-zorgtaken in het kader van persoonlijke verpleging en verzorging die men thuis ontvangt, ook wel extramurale zorg genoemd, zullen per 2015 vanuit het basispakket van de zorgverzekeringswet worden vergoed. Het gaat hier dus om wijkverpleging- en verzorging, bijvoorbeeld om het toedienen van medicatie, verzorgen van wonden en hulp bij het aankleden en wassen.
In bepaalde gevallen valt persoonlijke verzorging onder de verantwoordelijkheid van gemeenten, namelijk als persoonlijke verzorging onderdeel is van de begeleiding in het dagelijks leven en er geen lichamelijke hulp aan te pas komt. Voor persoonlijke verpleging en verzorging (wijkverpleging) betaalt men geen eigen risico.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil zorg in eigen huis!

Bij Thuiszorg PureCare staat uw zorgvraag centraal. Welke wensen en verwachtingen heeft u? Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak met onze zorgcoördinator.

Kom bij ons werken! 

U verstaat het zorgvak als geen ander en voelt de behoeften van cliënten feilloos aan. Wilt u werken in de zorg? Bekijk onze vacatures.

Veelgestelde vragen!

Wij proberen alle informatie zo duidelijk mogelijk te geven, toch kan het zijn dat u nog vragen heeft. Op de pagina FAQ vindt u de meest gestelde vragen.

>
>
>