Goede en betaalbare zorg

Bent u opzoek naar een betrokken zorgprofessional en wilt u op een aangename wijze uw personeelstekort oplossen? PureFlex Uitzendbureau luistert naar uw personeelsvraag en is u graag van dienst met vakkundig personeel met een groot zorghart.

Zorginstellingen, particulieren en PGB-cliënten in heel Nederland kunnen bij ons terecht voor professionals op ieder verplegings- en verzorgingsniveau; zowel gespecialiseerde verpleegkundigen, als verzorgende (IG) en helpenden.

Uw zorgprofessional!

PureFlex Uitzendbureau is breed georiënteerd; ons team van flexibele zorgprofessionals heeft diverse specialisaties. We hebben een aanbod van verplegend en verzorgend personeel voor in de: curatieve zorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, terminale en palliatieve zorg, wijkzorg en kinderopvang.

De PureFlex voordelen op een rij:

  • Wij denken graag met u mee. Wij komen zelf uit de zorg en met onze kennis en ervaring weten wij de beste zorgprofessionals voor u te selecteren. Zo weten wij dat een snelle service voor u essentieel is.
  • Het waarborgen van de kwaliteit vinden wij van essentieel belang, daarom selecteren wij op professionaliteit, kwaliteit, ervaring en geschiktheid en doen wij een accurate screening.
  • Wij bemiddelen in zorgpersoneel voor de korte en lange termijn.
  • U heeft altijd helder inzicht in welke kosten er in rekening worden gebracht. Wij houden van een overzichtelijke facturering en zijn principieel tegen dure overbezetting. Daarom hebben wij administratieve maatregelen genomen middels een flexibele bemiddelingsconstructie.
  • U kunt kiezen uit een divers aanbod van vakkundige en ervaren zorgprofessionals.
  • Desgewenst nemen wij het beheer van uw flexpool over. Dit betekent dat uw organisatie altijd snelle en betrouwbare vervanging krijgt bij ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof van één of meerdere van uw vaste medewerkers.

Wist u dat:

  • Een uitzendkracht of ZZP-er alleen wordt betaald voor de gewerkte uren en daarom extra gemotiveerd is om vakkundig zorg te verlenen?
  • Het tarief van uitzendkrachten ten opzichte van vaste medewerkers zeer aantrekkelijk is?

Bent u een particulier?

  • Het team van PureFlex uitzendbureau gaat ook voor u opzoek naar een geschikte zorgprofessional.

 

PureFlex Uitzendbureau is graag uw partner bij het leveren van goede en betaalbare zorg. Wilt u meer informatie?
Bel met de PureFlex intercedenten via 085 – 838 00 10 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij werken al samen met...

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil zorg in eigen huis!

Bij Thuiszorg PureCare staat uw zorgvraag centraal. Welke wensen en verwachtingen heeft u? Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak met onze zorgcoördinator.

Kom bij ons werken! 

U verstaat het zorgvak als geen ander en voelt de behoeften van cliënten feilloos aan. Wilt u werken in de zorg? Bekijk onze vacatures.

Veelgestelde vragen!

Wij proberen alle informatie zo duidelijk mogelijk te geven, toch kan het zijn dat u nog vragen heeft. Op de pagina FAQ vindt u de meest gestelde vragen.

>
>
>