Zorg dat iedere dag in uw leven mooi is, zorg voor anderen…

Wilt u ook een uitdagende baan in de zorgsector en het vertrouwde gezicht zijn bij onze opdrachtgevers? Wilt u werken als huishoudelijke hulp, begeleider, verpleegkundige of zorgverlenende? Wij zijn benieuwd naar u, uw ervaring en uw passie! Bij PureFlex uitzendbureau zijn we altijd opzoek naar zorgprofessionals met een groot zorghart.

Hoe werkt het?

Kom kennismaken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw kennis, opleidingen, werkervaring, beschikbaarheid en wensen. Samen bepalen we wat de ideale functie voor u is en waar u het beste op uw plek zit.

Authenticatie. PureFlex uitzendbureau stelt duidelijke voorwaarden aan haar zorgprofessionals. Om het vertrouwen en kwaliteit te waarborgen vragen we u naar u diploma’s, dient u een verklaring omtrent gedrag (VOG) en andere relevante bescheiden te overhandigen.

Uitzendkracht, flexkracht, ZZP-er of detachering. Welke vorm past bij u? U krijgt advies over de voor- en nadelen, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en de wensen van onze opdrachtgevers.

Aan het werk. Nadat uw inschrijving is voltooid, gaat het team van PureFlex voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer u aan het werk bent.

Evaluatie. We horen graag hoe u uw werkplek ervaart en ondersteunen u waar nodig. Ook wanneer u aan het werk bent onderhouden wij contact, zodat u zich als professional kan richten op het verlenen van goede zorg aan uw cliënten.

Training, cursussen of bijscholing. PureCare Uitzendbureau vindt het zeer belangrijk dat de vakkennis van haar zorgprofessionals up-to-date is. Waar nodig ondersteunen we u hierbij.

Zorgnieuws. Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws op zorggebied via onze zorgbijeenkomsten, nieuwsbrief en social media.

Kom bij ons werken!
Wilt u ook een uitdagende baan in de zorgsector? PureFlex Uitzendbureau bemiddelt graag voor u.
Bekijk onze vacatures of schrijf u meteen in.

Kom bij ons werken!

Wilt u ook een uitdagende baan in de zorgsector? PureFlex Uitzendbureau bemiddelt graag voor u. Bekijk onze vacatures of schrijf u meteen in. 

Bel met de PureFlex intercedenten via
085 – 838 00 10 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil zorg in eigen huis!

Bij Thuiszorg PureCare staat uw zorgvraag centraal. Welke wensen en verwachtingen heeft u? Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak met onze zorgcoördinator.

Kom bij ons werken! 

U verstaat het zorgvak als geen ander en voelt de behoeften van cliënten feilloos aan. Wilt u werken in de zorg? Bekijk onze vacatures.

Veelgestelde vragen!

Wij proberen alle informatie zo duidelijk mogelijk te geven, toch kan het zijn dat u nog vragen heeft. Op de pagina FAQ vindt u de meest gestelde vragen.

>
>
>