DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Ons verhaal

Hallo iedereen


Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Agatha Basfielt, directeur bij Thuiszorg PureCare B.V.  en PureCare Campus B.V.  Ik ben 49 jaar oud en woon in Den Haag, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de zorg. Ik ben begonnen in de zorginstelling waar mijn moeder ook werkzaam was als verpleegkundige. Hier werkte ik als vrijwilliger op oproepbasis. Dit deed ik met zoveel passie en liefde. De zorginstelling vroeg mij daarom steeds om in de vakanties te komen werken.

In de jaren ’90 besloot ik informatica te studeren. Na mijn studie werkte ik als systeembeheerder bij een overheidsinstelling.

Maar ik miste het werken in de zorg toch wel heel erg. Daarom heb ik in 2011 definitief de knoop doorgehakt. Ik wilde weer voor ouderen gaan zorgen. Dat geeft mij namelijk heel veel voldoening. Ik heb toen de opleiding tot Verpleegkundige gedaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik in verschillende zorginstellingen werkzaam geweest in de ouderenzorg.

Tijdens mijn werk miste ik gepassioneerde betrokkenheid, respect en zorg dichtbij de cliënt. Ik ben daarom in 2014 Thuiszorg PureCare begonnen. Samen met mijn team vind ik het heel belangrijk dat deze kernwaarden centraal staan in de zorg die wij aanbieden.

Wij zijn een kleine organisatie en staan daarom heel dicht bij de klant. Hierdoor kunnen wij de cliënt net dat stukje extra aandacht bieden. Zorg zoals je dat ook aan je naaste zou bieden.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn gezin, voetbal kijken, reizen en lekker eten.