DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BBL verpleegkundige MBO

 

Wij zoeken voor ons thuiszorgteam in de regio Den Haag een gedreven Verzorgende IG niveau 3 met grote ambitie voor de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4!

Standplaats:

Nootdorp – Den Haag

Uren:

20 tot 28

Functie:

Verzorgende IG niveau 3

Scope:

Thuiszorg

Wil jij graag zelfstandig werken in de wijk, maar tegelijkertijd ook werken in een team dat gericht is op zelfsturing, eigen verantwoordelijkheid en wijkgerichte zorg. De organisatie bestaat uit zelfstandige wijkteams die werken volgens het wijkgerichte zorgmodel.

Als Verzorgende IG niveau 3 in opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 ben je in deze functie samen met je vaste partner verantwoordelijk voor een route in de wijk. Je maakt deel uit van het kleinschalige team, dat bestaat uit verzorgende en verpleegkundigen. Samen met je team bouw je verder binnen de thuiszorg in de omgeving van Den Haag

Dankzij jou ambitie en gedrevenheid om te groeien ontwikkel jij jezelf tot een goede verpleegkundige niveau 4.

Wij bieden jou:

  • Contracturen bespreekbaar: 16 tot 32
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: flexibel werkrooster, pensioenregeling en reiskostenvergoeding
  • CAO VVT - FWG 35 (Salaris maximaal: € 2.762,34)

Regio:

Den haag

Jouw profiel:

Diploma mbo verzorgende IG niveau 3

Na jouw vrijblijvende reactie nodigen we je graag uit voor een kennismaking met ons. Tijdens de kennismaking vertellen we jou alles over het team, de functie en de voorwaarden, maar bespreken we vooral ook jouw wensen en kwaliteiten. Jij staat centraal in deze procedure!

Na  een positief eerste gesprek word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Je komt dan in dienst bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe vaste baan.

 

Solliciteer

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring