DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Vacature Helpende Plus

Jouw werk

Je helpt onze cliënten bij hun dagelijkse verzorging en weet precies wat zij kunnen en willen. Met elkaar een uitstapje maken, koken, bedden opmaken, opruimen en stofzuigen doe je met plezier. Daarnaast ben je samen met je zorgcollega’s verantwoordelijk voor de zorg. Dat doe je op basis van het zorgleefplan. Het uitreiken van medicijnen en het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen horen ook bij jouw werk. Ondertussen houd je iedere cliënt goed in de gaten, rapporteer je en doe je administratieve werkzaamheden.

Dit ben jij

Zorgen zit in je bloed. Je vindt de gezondheid en het welzijn van ouderen belangrijk, net als het hebben van fijne collega’s en een goede werksfeer. Je kunt goed uitleggen wat je bedoelt en legt makkelijk contact. Met elkaar wil je graag de allerbeste zorg geven. Daarom komt jouw vermogen om feedback te geven en te ontvangen en om te kunnen reflecteren op je eigen handelen goed van pas. Je bent flexibel en wisselende diensten vind je geen probleem. Dat je van je werk houdt, voelen niet alleen onze cliënten, maar ook jouw collega’s. Verder voldoe je aan de volgende criteria:

Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2, aangevuld met certificaten ‘Medicatie uitreiken en toedienen’, ‘Meten van vitale waarden’, ‘Zwachtelen en steunkousen’ en ‘Stomazorg en urineopvangzak vervangen’;
Je hebt werkervaring in de ouderenzorg 
Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wij bieden

Thuiszorg PureCare vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden. Je hebt alle ruimte om jouw werk als helpende plus op jouw manier vorm te geven. Zo draag je samen met je collega’s bij aan de vernieuwing van Thuiszorg PureCare. Jouw uren kunnen zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts zijn en bepaal je in overleg. Verder kun jij rekenen op:

  • Een salaris, afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 30, conform CAO VVT  
  • 8% vakantietoeslag  
  • 8,33% eindejaarsuitkering  
  • Reiskostenvergoeding 
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn  
  • Veelzijdige functie waar jij invloed hebt op de dagelijkse gang van zaken 
  • Mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Thuiszorg PureCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Thuiszorg PureCare, een ouderenorganisatie gespecialiseerd in thuiszorg in de regio Haaglanden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nootdorp.


Bij Thuiszorg PureCare staat de cliënt centraal. Daarom levert Thuiszorg PureCare kwalitatieve zorg aan ieder die daar behoefte aan heeft. De cliënt heeft de regie in de handen over de zorg- en dienstverlening die hij of zij ontvangt. De zorg- en dienstverlening zijn laagdrempelig en belevingsgericht. Thuiszorg PureCare houdt rekening met de cultuur, religie, taal en nationaliteit van de cliënt, en er wordt speciale aandacht besteed aan het bieden van extra service aan cliënten die daar behoefte aan hebben.


Alle processen binnen de organisatie nemen de cliënt als uitgangspunt, hierbij wordt er steeds gekeken vanuit het perspectief van de cliënt en dat de processen zo zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd dat de cliënt de beste zorg en dienstverlening ontvangt.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Naoual Eamarouchan, Zorgmanager, beantwoordt je vragen via 085-8330010

Solliciteer
Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring