DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Vacature Verpleegkundige MBO

Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 4? Zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? En doe jij dit met aandacht, inlevingsvermogen en daadkracht? Solliciteer dan gauw en kom ons team versterken!

Jouw werk

Samen met een thuiszorgteam, dat bestaat uit een wijkverpleegkundige, verzorgenden IG en helpende plus, zorg jij dat de zorg rondom onze thuiswonende cliënten goed georganiseerd is. Dankzij jouw expertise kunnen onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuissituatie blijven wonen. Jij snapt dat dit goud waard is en stelt alles in het werk om de thuiszorg perfect af te stemmen op de situatie van iedere cliënt. Of het nu gaat om het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, wondverzorging, persoonlijke verzorging of juist oog hebben voor het mentale welbevinden van onze cliënten; jij weet precies wat er van jou verwacht wordt. Zorgplannen stel je bij als dat nodig is en je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt. Dit doe je niet alleen; je overlegt regelmatig met jouw collega’s. Jij haalt dan ook voldoening uit een optimale samenwerking met jouw team, de cliënt en diens omgeving.

Dit ben jij

Je hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Als verpleegkundige begrijp jij dat iedere cliënt en situatie uniek is. Dat maakt jouw baan zo afwisselend. Een flexibele instelling en het vermogen om snel te kunnen schakelen kun je daarbij goed gebruiken. Hierbij doe jij een beroep op jouw kennis van de thuiszorg en jouw ervaring met (complexe) zorgvragen. Verder beschik jij over een proactieve houding, ben jij een kei in organiseren, en ga je altijd op zoek naar de beste oplossing voor je cliënten, je team en de organisatie. Verder neem je mee:

  • Een mbo-4 diploma verpleegkundige inclusief BIG-registratie;
  • Ervaring in de ouderenzorg;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. Je krijgt bovendien alle ruimte om jouw functie van verpleegkundige vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie.

Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 45, conform CAO VVT;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen;
  • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

  • Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Thuiszorg PureCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Thuiszorg PureCare, een ouderenorganisatie gespecialiseerd in thuiszorg in de regio Haaglanden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nootdorp.

Bij Thuiszorg PureCare staat de cliënt centraal. Daarom levert Thuiszorg PureCare kwalitatieve zorg aan ieder die daar behoefte aan heeft. De cliënt heeft de regie in de handen over de zorg- en dienstverlening die hij of zij ontvangt. De zorg- en dienstverlening zijn laagdrempelig en belevingsgericht, dat wil zeggen dat Thuiszorg PureCare rekening houdt met de cultuur, religie, taal en nationaliteit van de cliënt, en er speciale aandacht wordt besteed aan het bieden van extra service aan cliënten die daar behoefte aan hebben. Alle processen binnen de organisatie nemen de cliënt als uitgangspunt, dat wil zeggen dat er steeds wordt gekeken vanuit het perspectief van de cliënt en dat de processen zo zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd dat de cliënt de beste zorg en dienstverlening ontvangt.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Naoual Eamarouchan, Zorgmanager, beantwoordt je vragen via 085-8330010

Solliciteer

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring