DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Vacature Verzorgende IG

Jouw werk

Als verzorgende IG thuiszorg ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor (de kwaliteit van) de cliëntzorg in de wijk. Als onderdeel van een klein team zorg je ervoor dat je onze cliënten ondersteunt en begeleidt, waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. Bij alle zorg die je biedt, houd je altijd rekening met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Jouw werkdag is hierdoor elke dag weer anders en gevarieerd. Zo voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van injecties of het verzorgen van een katheter. Je helpt bij de persoonlijke verzorging, zoals wassen, aankleden of steunkousen aantrekken. Verder signaleer en rapporteer je veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënten. Naast deze handelingen bied je bovenal een luisterend oor en welgemeende aandacht aan je cliënten én collega’s.

Dit ben jij

Jij hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Dat combineer jij met aandacht en respect voor onze cliënten. Verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg en je gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor je cliënten, je team en de organisatie. Zelfstandig als je bent, weet je knopen door te hakken en vind je het fijn om in de thuisomgeving van cliënten te werken. Je hebt een flexibele instelling en hebt geen moeite met wisselende diensten. Samenwerken met jouw collega’s doe jij graag. Je bent dan ook toegankelijk en hebt het talent om feedback te geven én te ontvangen. Bovendien heb jij kennis van kwaliteitssystemen in de zorg en vind je de weg in het Elektronisch Cliënten Dossier.

Verder breng je mee: 

Een afgeronde mbo-3 opleiding verzorgende
Meerdere jaren werkervaring op gebied van verzorging en begeleiding
Aantoonbare kwaliteiten op het gebied van verpleegtechnische handelingen
Goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:  

  • Een salaris, afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 40, conform CAO VVT  
  • 8% vakantietoeslag  
  • 8,33% eindejaarsuitkering 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn  
  • Veelzijdige functie waar jij invloed hebt op de dagelijkse gang van zaken 
  • Mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Thuiszorg PureCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Thuiszorg PureCare, een ouderenorganisatie gespecialiseerd in thuiszorg in de regio Haaglanden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nootdorp.

Bij Thuiszorg PureCare staat de cliënt centraal. Daarom levert Thuiszorg PureCare kwalitatieve zorg aan ieder die daar behoefte aan heeft. De cliënt heeft de regie in de handen over de zorg- en dienstverlening die hij of zij ontvangt. De zorg- en dienstverlening zijn laagdrempelig en belevingsgericht, dat wil zeggen dat Thuiszorg PureCare rekening houdt met de cultuur, religie, taal en nationaliteit van de cliënt, en er speciale aandacht wordt besteed aan het bieden van extra service aan cliënten die daar behoefte aan hebben. Alle processen binnen de organisatie nemen de cliënt als uitgangspunt, dat wil zeggen dat er steeds wordt gekeken vanuit het perspectief van de cliënt en dat de processen zo zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd dat de cliënt de beste zorg en dienstverlening ontvangt.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Naoual Eamarouchan, Zorgmanager, beantwoordt je vragen via 085-8330010

Solliciteer

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring