DIRECT CLIËNT AANMELDEN! OF BEL 085-8330010 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Vacature Wijkverpleegkundige 

Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 5/6 ? Zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? En doe jij dit met aandacht, inlevingsvermogen en daadkracht? Solliciteer dan gauw en kom ons team versterken!

Jouw werk

De Verpleegkundige ouderenzorg verleent op professioneel verantwoorde wijze wijkverpleegkundige zorg, met als specifiek aandachtsgebied de meest kwetsbare ouderen, waaronder mensen met dementie en somatische chronische ziekten. Zij conformeert zich hierbij aan de regionale afspraken in regio Haaglanden ten aanzien van kwetsbare ouderen en werkt op basis van deze afspraken structureel samen met één of meerdere huisartsenpraktijken en geeft samen met de huisarts vorm aan de benodigde zorg zonder verlies van autonomie van een van beide professionals

Samen met een thuiszorgteam, dat bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden, zorg jij dat de zorg rondom de thuiswonende cliënt goed georganiseerd is. Dankzij jouw expertise kunnen onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. Jij snapt dat dit goud waard is en stelt alles in het werk om de thuiszorg perfect af te stemmen op de situatie van de cliënt. Jij voert verpleegtechnische handelingen uit, verleent liefdevolle zorg en je treedt op als casemanager voor cliënten met complexe zorgvragen. Dit doe jij op basis van goede kennis van het zorgnetwerk in de wijk, de beschikbare zorgmiddelen, de sociale kaart en de mogelijkheden van de cliënt. Wat dat betreft ben jij de spil tussen cliënt, familie, jouw collega’s en andere zorg- en hulpverleners. Bovendien ben je een belangrijke sparringpartner voor huisartsen.

Dit ben jij

Jij hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Met jouw inlevingsvermogen ben je in staat om vanuit gelijkwaardigheid en respect jouw kennis en expertise aan te bieden aan de cliënt en collega’s. Je werkt graag zelfstandig en tegelijkertijd ben je een echte teamspeler. Dat vraagt naast een flinke dosis inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden, ook een paar stevige schoenen waarmee je met beide benen op de grond staat. Je bent eerlijk in wat er kan en kijkt altijd naar de mogelijkheden, zonder de (gezondheids)risico’s uit het oog te verliezen. Voor deze vacature wijkverpleegkundige neem je verder mee:

 • Een hbo diploma verpleegkunde inclusief BIG-registratie
 • Kennis en ervaring in de thuiszorg
 • Ervaring met het stellen van indicaties

Wij bieden

Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. Je krijgt bovendien alle ruimte om jouw functie van wijkverpleegkundige vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Jouw werkuren worden in overleg bepaald.

Ook kun je rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 50, conform CAO VVT
 • 8% vakantietoeslag 
 • 8,33% eindejaarsuitkering 
 • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen
 • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT 
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Veelzijdige functie waar jij invloed hebt op de dagelijkse gang van zaken
 • Mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Thuiszorg PureCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Thuiszorg PureCare, een ouderenorganisatie gespecialiseerd in thuiszorg in de regio Haaglanden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nootdorp.

Bij Thuiszorg PureCare staat de cliënt centraal. Daarom levert Thuiszorg PureCare kwalitatieve zorg aan ieder die daar behoefte aan heeft. De cliënt heeft de regie in de handen over de zorg- en dienstverlening die hij of zij ontvangt. De zorg- en dienstverlening zijn laagdrempelig en belevingsgericht, dat wil zeggen dat Thuiszorg PureCare rekening houdt met de cultuur, religie, taal en nationaliteit van de cliënt, en er speciale aandacht wordt besteed aan het bieden van extra service aan cliënten die daar behoefte aan hebben. Alle processen binnen de organisatie nemen de cliënt als uitgangspunt, dat wil zeggen dat er steeds wordt gekeken vanuit het perspectief van de cliënt en dat de processen zo zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd dat de cliënt de beste zorg en dienstverlening ontvangt.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Naoual Eamarouchan, Zorgmanager, beantwoordt je vragen via 085-8330010

Solliciteer

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring